Nederlands Français English

Voorgerechten:

Warm geitenkaasje - seizoensfruit en slaatje 16€
Zacht gerookte wilde Schotse zalm - garnituur 20€
Runds carpaccio van Wit - Blauw rund - fijne kruiden - parmezaan kaas 18€
Scampi Madras 18€
Carpaccio van Sint Jacobs nootjes - citrus dressing 20€


Hoofdgerechten:

Zeetong filets - Champagne saus - seizoen groentjes - aardappel mousseline 30€
Zeeduivel filet - groenten julienne - kreeften saus 30€
Kalfmedallion -  Port saus - seizoengroenten 28€
Filet van Brits lam - rode wijn saus - jonge groenten 29€
Ossenhaas van Simmental rund - pepersaus - warme groenten 30€


Nagerechten:

Dame Blanche 9€
Appeltaartje - vanille ijs 9€
Trio van Brugse kaasjes - Brugs beschuitje 10€
Brugs ijs zwaantje - coulis van framboos 9€
Crème Catalane 10€

 

Daar wij enkel met verse marktprodukten werken, gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende aanvoer.